Mediation

Vi meditere sammen på afstand kl.21. Meditation påvirker hver celle i vores krop. Der er meget meditation i min undervisningen, det mærkes ved at man får det godt. Meditation er at tænke på en ting, eller ingenting. Øvelserne får os i meditation. Prøv at mærk efter, følelser lyver ikke. Meditation forener os med selve essencen af natur. Det føles godt, jeg tror det er derfor så mange vil meditere.  

Jeg har mediteret siden 1971 efter vejledning fra Ram Chandra, han grundlagde sin skole i 1945.

Sister Kasturi (1926-2012 var Babujis ynglings elev, mange siger hun er den seneste helgen. Jeg blev undervist af Sister Kasturi fra år. 2000 frem til hendes død. Jeg vidste ikke hvor heldig jeg var. Det gik op for mig, at når jeg bad om at få lov til at besøge hende, gav hun en dato der passede i hendes program. Jeg fik lov til at komme før de andre. Sister Kasturi døde 22. februar 2012 kl. 08,30. Efterfølgende er transmissionen blevet kraftigere. Sister sagde: Du er forenet, du kan ikke gøre noget forkert. Det betyder ikke jeg er mester, det betyder jeg kender vejen. Så mange strålende mennesker følger efter, sagde Sister Kasturi.

Der er oprettet en webside for Sister Kasturi: www.saintkasturi.org For dem der interessere sig lidt mere.

Babujis fødselsdag fejres den 29. – 30. – april og den 1. maj, over hele verden. Vi sidder kl. 20 til 21.

Jeg meditere med folk enkeltvis og i grupper. Her viser jeg hvordan man gør fra start til man er forbundet. Der er flere stader. Det er muligt at komme hurtigere frem, ved at få enetimer. Jeg arbejder på videovejledning. Små interview der viser vejen.

kontakt Viggo Vikkelsø 2149 7628 viggovikkels@gmail.com